Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vik mig

 

 

 

 

Vik mig som ett blad

blås under vindars armar

så att de kan bära mig lekfull



Ljuset har inga reflex på min hud

låt mig vara osynlig

Röster dyrkar ingenting

om de inte bryter sönder

ljudvallen

Låt mig vara tyst


Vik mig som ett blad

blås under vindars armar

så att de kan bära mig lekfull

för att jag

inte dansar själv


 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 700 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-12-04 12:01



Bookmark and Share


  Anna*
Tycker om din text mycket! Att bli buren i dans av vindarmar till lekfullhet. Suveränt!
2010-12-08

  Ninananonia VIP
Vackert! :)
2010-12-04

    ej medlem längre
Jättefin.
2010-12-04

  Lena Själsöga Keijser
ett blad
ser kokongen i den den "osynliga" fjärilen
jag ser bladet
vika vingar
flyga
tyst är fjärilens sång
egentligen ej osynlig

du
din penna är...
ser solen sluta sina ögon just nu
glödande skönhet

Tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Eldsjäl
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP