Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktande

 

i deras blickar

sades tysta meningar

fyllda av begär




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-12-04 05:23



Bookmark and Share


  Anna H
:) Ja tänk vad mycket en blick kan säga...

Den här tänker jag bokmärka :)
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson