Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milvägs ifrån

Det som kändes så verkligt
det som var nyss
är borta
är milvägs härifrån

Det som kändes så in i själen
den känsla som levdes här och nu
är borta
milvägs härifrån

Du som kändes så verklig
som jag kunde ta på
se, känna
så nu förändras allt
på milvägs avstånd




Fri vers av Malin Johansson
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-12-04 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.