Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan att äga en öppen spis

en rödglödgad eld

doftande av skogens sav

värmer frusen själ




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 754 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-04 18:30



Bookmark and Share


  Cris
Hm..vad varmt och härligt- Känner den goda lukten.
2005-12-05

  Jessica Ebbesson
Så fint skrivet. Blir varm när jag läser dina ord.
2005-12-04

  kärleksbarn
är inte så förtjust i haiku, men den här var ju störtmysig!
fångade det precis!
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson