Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.12.05    
00.37   



kärlek


Du skålar för mig
med iver flitigt handtagen
arbetar djupare kära lockar
som flyr vilt i din takt

svettas sjungande melodier
bråd snarstucken årsring
putsas envetet fast
under livet ges mer

innerlig tydlig het
fram hävs rundad
kupar din hand
under välvd botten

strömlinjer du väter
för formligen
upprättstående fibrer
borstas medhårs stryker

sandkornspärlor
jeanstyg
sammetslen
omformad ek




Fri vers av Nightngale
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-12-05 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale