Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själ och värme

du
brände dig
när jag
värmde mig

jag
har kvar
värmen

men smutsig
aska
sot
på mig
runt mig

ångest

lycka

ser inte skillnaden

snart
brinner jag




Fri vers av franz
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz