Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku: Nytt blad

Suddar långsamt ut

med pennans helande kraft

- skriver sedan nytt




Bunden vers (Haiku) av Roger Magnusson
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-12-05 16:29



Bookmark and Share


  Lola
Ja!
Poesi!
Bra!
2005-12-06

  sol
ja, det är terapi! instämmer.
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson