Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sprang in i mitt hjärta

Jag ringde på dörren till korridoren.
- Det är till mig! skrek du och struntade
i de andra.
Dina snabba fötter rusade som blixten
till dörren.
Du slet upp den och jag mötte dina
vilda, förälskade ögon.
Du slängde dig i min famn
och överöste mig med kyssar.
Mitt hjärta var helt försvarslöst
dess murar var som såpbubblor
Det blev fullständigt intaget.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-19 19:18



Bookmark and Share


  Blåbäret
så härligt att man kan inte annat än le

sista raden bär sin egen magi
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP