Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decembertvivel

Nu är jag någonstans mittemellan,
säker och osäker
berörd och oberörd
dina lakan och ditt täcke

Jag kan inte förstå
hur någon som du
kan tycka
att någon som mig
duger

Jag vet att det visar sig snart
hur allt blir, det vill säga
Jag önskar bara att du kunde säga
att jag är allt som du vill
ha




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-24 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket känslor !
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta