Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och mitt i mellandagsrean också! ALLT ÄR FAKTISKT SANT! helt sjukt.


technostressen kryper in under skinnet

dvdvideon går inte att stoppa/pausa
för att sen fortsätta
då blir allt ej tillåtet

bilden har blivit konstig
går knappt att se
på qui gong videon

vanliga vhsvideon ej sätta in kanal
eller datum
kunde va kul att spela in
de dagar man inte hinner se allt
man tror man behöver

mobilen svårt skicka foton till datorn
när det ska sparas i adressbok
eller skrivas på nytt
rörigt rörigt

hur var det
tidigare gick de ju att skicka
på ett annat sätt

problem att spara viss typ av bilder
på mac-datorn
eller lyssna på mp3
i stället för m4a

skrivaren Canon
tycker inte om den datorn
som vill ha nyare lekkamrater


digitalkameran
beter sig lite som den vill
vissa dagar superlätt importera
till datorvisning
andra format och dagar
har den teknikmenstruation
(ursäkta tjejer!)
vill inte varken ta in
eller ta bort

nu fungerar bara en vanlig telefon
som går via internet
den andra har ett skarpt störande
maskinljud i bakgrunden

cd-spelaren har i all oförskämdhet
börjat springa runt på continue
utan att spela någon
av de 10 cd:n den tidigare gillat


nog hade teknik på schemat
inte skadat i skolan

då kanske man somnat
lättare nu på kvällen
vem vet
inte du
inte jag

som nu måste ringa Casio,
comhem, samsung, funai
med mera med mera

eller varför inte mejla
tar bara några dagar
så KANSKE man får svar




Fri vers av Kim VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-27 13:07



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Stressfaktor i allra högsta grad.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP