Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugskitsordningen



Om man betänker
att varje infekterad spottloska
och varenda äckligt parasiterad flugskit
också är en del av den kosmiskt gudomliga ordningen
blir det ju inte så märkvärdigt
att man föredrar ett fullständigt djävla kaos




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-12-06 20:08



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Det roligaste jag läst på länge. En klockren observation.
2006-06-15

  Roger VIP
Det här blev dagens gapskratt för min del. Tack för det!
2005-12-08

  Anette Blomberg
Du har alldeles rätt. Detta är bara en enkel smått filosofisk tanke, absolut ingen regelrätt poesi...bara ord alltså...
2005-12-06

  aftermath
ett älskvärt inlägg jag gillar!
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg