Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snö är vatten


Tills våren

Ett snöfall
Glittrande fallande stjärnor
på väg mot Jorden
Ledda av vinden
de faller
En efter en
i en oändlig ström
tills de når
Jordens öppna famn
som tar emot dem
och låter dem somna tillsammans
tills vårens värme väcker dem




Fri vers av Coinriocht
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 18:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Så vackert..
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht