Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Carpe diem


Det som...

Det som har varit
är det som har skett

Det som kommer bli
är det som ännu inte inträffat

Det som är nu
är nu


Det som har hänt har hänt
ingen kan göra det gjorda ogjort

Det som kommer att hända
är det som du har möjlighet att påverka

Det som händer i nuet
är det som händer nu


Minns det som har varit
men fäst dig inte vid det

Tänk på det som kommer att bli
för det är den framtid du kommer att leva i

Men lev och var i nuet
För det är det där du lever nu




Fri vers av Coinriocht
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-02 18:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd !!
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht