Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från högstadie tiden som jag är rätt nöjd med


Tårarna

Tårarna rinner
Tårarna som ej försvinner

De rinner ner för kinden
förs sedan bort av vinden

Bort till det land
där tårarna försvinner i sand

Där tårarna aldrig rinner
Där tårarna alltid försvinner




Fri vers av Coinriocht
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-02 18:17



Bookmark and Share


  F.
Berörde, bra rytm och väldigt vemodig. Snyggt jobbat.
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht