Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem håller i takt-pinnen


Framtida utmaningar


Uppenbart är

att mänskligheten av naturen

tillåtits expandera till miljarder.


Olika slutsatser kan dras av detta.


Om man väljer att se expansionen

som en naturlig följd av evolution,

bör det kunna antas vara möjligt

att detta faktum att vi är miljarder

även skulle kunna vara en förutsättning

för en fortsättning av evolutionen,

igångsatt av evolutionen själv.


Antas evolutionen på detta sätt

H Å L L A   I   T A K T P I N N E N

överskrids många nu vedertagna gränser.


Följdaktligen borde en samlad mänsklighet

därmed kunna omfatta sig i många nya

framtida utmaningar och möjligheter.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-01-03 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund