Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår framtid


Pusselbitar



Varje liv

ger unik

omistlig pusselbit

till vår framtid




Fri vers av Ari Viklund
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 10:03



Bookmark and Share


  Ari Viklund
lite som med vanlig pussel

fast med kvadriljoner bitar

men samma elände när just
den viktigaste biten fattas!!

MEN HUR VET MAN OM MAN
GRÄVER I BLINDO I LÅDAN?

VILKEN BIT ÄR ÖGATS IRIS?
med tur kanske man anar..

så irriterande det kan vara

tänk då om ett YNKA virus!!
utrotas och ALLA blir blinda

who knows.. who knows..
2011-01-03

    Anthony H
Gillar den. Bra skrivet, kraftfullt.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund