Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu mera liv

Hör du hur vi
andas
in den luft vi delar
i vårt nya hem
Det som vi gemensamt
har skapat
Det som ger oss hopp

Vi gläds åt närvaron
och det som värmer
Långt där bakom oss
ligger det som förut varit
brustet
men som nu växer
och ger oss ännu mera liv




Fri vers av Pierre Ström
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström