Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självlysande i mörkret

 

Idag är en dag som känns....hoppfull

Så som jag vill och önskar att varje dag skall kännas

jag kom att minnas hur jag som barn

tyckte om att leka med små plastfigurer,

som kunde laddas upp under lampans sken

och som då lös i mörker och hur jag älskade

att leka gömme med dem i en mörk garderob,

hemma hos min yngre kusin

Sådär ter sig dagar av hopp som den här;

när det är riktigt svart och mörkt

tränas ögat att titta extra noga efter ljusglimtarna




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-03 14:24



Bookmark and Share


  zacke :]
Vacker, gillar hela texten men avslutet är underbart!
2011-01-13

  La Magnólia VIP
Mycket fina och vackra tankar ... Ta
vara på livets ljusglimtar! .. Att inte
bara vänta på dem, utan också leta
efter dem .. som du gjorde !
2011-01-04

    Ken Cassel
Ja, men puzzle!
Jag tycker att det här alstret var riktigt sött
Fick mig ett stort leende
Uppskattas
:)

Kram på dig!

Ken
2011-01-03

    ej medlem längre
Vackert
2011-01-03

    Lars Gullberg
Du lyckas hitta tråden
den som binder poesin till en vacker krans
av rosor

jag känner igen mej i dikten
saker som påminner om dom lyckliga stunderna
tänk barnet inom oss
som ligger där bland självlysande gubbar

det är så vackert
2011-01-03

  Niclas Petersson VIP
"Sådär ter sig dagar av hopp som den här;

när det är riktigt svart och mörkt

tränas ögat att titta extra noga efter ljusglimtarna"

Vackert!
Gillar. Mycket.
2011-01-03

  prinscess VIP
ett hopp efter ljusglimtar
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson