Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din hand över mig



och solen blev till honung



är din kärlek

ett valv över min nakna kropp

en hud runt mitt blödande hjärta



en sköld

ett flor av hopp,

mot världen -







































Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 440 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-01-03 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
½+½=1
2011-01-06

  Yrre VIP
Oj så bra, så vackert format av dig!
2011-01-04

    Trast
Oj. Bra.
2011-01-04

  Fredric
Vackert, så förbannat vackert... ger hopp och värme...
2011-01-04

  stenen/ Yv Ericsson
underbart!
2011-01-03

  Ingela Svenson VIP
Vackra ord!
2011-01-03

  Valdemar Anders
Wow! Snyggt min vän! Absolut!
2011-01-03

  Max Poisé VIP
Skitsnyggt!
2011-01-03

  walborg
Så skira vackra bilder av kärleken.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött