Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dricker hellre sten...

Ibland brinner man upp i natten med sitt fyllehuvud. Saker kommer ur en, som man inte menar. Dagen efter ligger man i ångerna av gårdagens sprit och vrider sig ångest. Det gör så in i helvete ont, framförallt om man i bakhuvudet vet att du sårat den du tycker om. Den som du kan gå i atomregn för. Förlåt, förlåt för mina förbannade kluvna tunga. Blicken du gav mig på morgonen är som en bilkrasch i en bergsvägg. Jag dricker hellre sten och får det ogjort.




Fri vers av April skies
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-05 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies