Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trädbröst?


Sant/Osant - reva



i spänningsfält

mellan

sant och falskt

sker skumma saker

det liknar

en reva mot..




Fri vers (Fri form) av Ari Viklund
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund