Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kysser mitt minne av dig

 

Jag kysser mitt minne av dig

med läppar som skälver av lust 

Jag kysser din doft som är kvar

i bädden du lämnade just

 

 

Jag smeker med saknad din plats 

med händer som bara kan ge  

Jag smeker din värme med hopp  

att åter dig en gång få se 

 

 

/   © Annika Strömberg 20110107

 




Bunden vers (Rim) av •AW•
Läst 487 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-01-07 10:10



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
AAGGHH!!!
Så fint, rör vid alla sinnen...
känns igen.....

applåder + Bo märke

kb
2011-04-09

  Ola Rydberg
Sensuell
het
och längtansfull

härligt
2011-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Briljant!
(And, may I add: Lucky guy!)
2011-01-07

  passionsblomman
Så vacker!
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•