Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äppelskrutt?

Kort men allt intensiv

surra som bananfluga

när sommarhettan på

äppelskrutt lyser som

omväxling till förnöje





























Fri vers av Ari Viklund
Läst 273 gånger
Publicerad 2011-01-08 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund