Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar app


Alltså, döden i sig oroar mig inte, tvärtom.
Finns inget jag hellre välkomnar, komkom..
Det som oroar mig är hur jag ska lyckas få
iväg ett sista sms, min "last wish". Kanske
man kunde på något sätt koppla mobil till
mitt hjärta och hjärna. Om dessa vid tillfälle
fallererar, så kunde automatiska sms gå ut
till alla de man vill meddela något. Samtidigt
ska allt statusuppdateras med makabraste
sista hälsning. Det finaste i den svanesång
vore att man inte behöver stå för det man
säger. Allt man av pur hänsyn inte tidigare
sagt passar man på att säga nu. Var och en
får den största skopan av sanningens ord,
and no comments. När kommer denna app?




Övriga genrer av Ari Viklund
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund