Sulla Rotta degli Haiku verso l'Elba

Temat för publikationen var "hav".

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Publicerad i antologin "Festival Internazionale Le Voci della Poesia 2009"

Sulla Rotta degli Haiku verso l'Elba

Temat för publikationen var "hav".




Storm - haiku

 

Öppet vinterhav

 

den häftigaste stormen

 

rasar inom mig

 

 

 

Mare aperto d'iverno


la più violenta tempesta


infuria dentro di me

 


 

/Annika Strömberg 2009




Bunden vers (Haiku) av •AW•
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-08 09:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bravo, som italienarna säger.
2011-01-08

  Eva Langrath VIP
Fin haiku som med få ord målar stort innehåll
2011-01-08

  Anna Maris
väldigt haiku.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•