Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre uds bud



1) "Bär aldrig paraply, i regn som sol"

2) "Använd aldrig hantverkare, gör allt själv"

3) "Var alltid snäll, mot dig själv och alla"




Fri vers (Fri form) av Ari Viklund
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 19:38



Bookmark and Share


  Ari Viklund
1) aldrig brutit;
som sig bör med 1:or
2) på knoparmoj;
"kvantingen golar,
rycker ej på lanken"
3) håller hårt;
"det lilla ljus jag har"
2011-01-15

    ej medlem längre
Ler två mycket goda bud,
det tredje passar jag nog på o lämnar över..
Alltså nr 2 :)
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund