Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag...




Begär

Obehärskad lust överväldigar

tankar av begär sveper in som svallvågor

ett behov utan förnuft

måste bara ha

– nu  –  nu  – NU!

 

händer skälver otåligt

möter upp med glupsk mun

tungan tar emot

läpparna omsluter

 

 

–  chokladbiten….




Fri vers av •AW•
Läst 430 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-12 18:10



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
hungry eyes...
en smakfylld upplevelse..
2011-01-13

    AA VIP
Bra diktat. // AA
2011-01-13

    ej medlem längre
Våldsamt sensuellt


Älskar choklad
2011-01-13

  Eva Langrath VIP
Jag ler gott åt din härliga sensuella text,
2011-01-12

  Max Poisé VIP
Snyggt diktat...Gillar dina ord!
2011-01-12

  Teresia Ridell
Sexig njutning..antar att chokladbiten är förrätten;)
2011-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Yeah, right...
Come on now...
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•