Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älska mig som jag är


Kärlekens fullbordan




Djupet av kärlek

i dina ögon

har ingen botten

rosenskimrande molnen

omfattar vi hela

i flöde och fokus

aldrig kommer de skingras


Gemensamma mål

av evig dignitet

fokuseras

genom och bortom

bristfälligheter

som bär via och till

kärlekens fullbordan









Fri vers av Ari Viklund
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-15 22:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ett skönt sätt att tänka :)
Gemensamhet :)
2011-01-18

  Anna*
Snyggt skrivet och bilden är urskön! Alla behöver bli älskade precis som de är!
2011-01-16

  Ari Viklund
All kärle K
2011-01-16

  Storma
For madame M?
Nice!
2011-01-16

    ej medlem längre
Mm, just så..
Underbara ord av Ljus.
2011-01-16

  Om_öj_lig
så fint. Och bilden, den är underbar
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund