Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älska mig


Kärlekens lov



KÄRLEK är all visdom
KÄRLEK är all mening

KÄRLEK är outtömlig
KÄRLEK är outtröttlig


KÄRLEK kan ej såra
KÄRLEK kan ej fela


KÄRLEK kan ej övergiva

KÄRLEK vare lovat




Fri vers (Fri form) av Ari Viklund
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-15 23:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra! :)
2011-01-18

  Ari Viklund
Så sant, så sant. Via genväg
tips om omväg till smal väg..
2011-01-16

  Jan Widströmer VIP
Tänkte på Pauli Kärlekens lov, en text att älska - men du är kortare, om än inte i syftningen
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund