" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet på temat "Vilse" för Lokatten, Föreningen Skrivare i Hälsinglands medlemsblad nr 2 2009




Vill se

Vill se hela världen varendaste vrå

vill se allt där ute vad gör det väl då

om vilse jag irrar under min färd

då ser jag nog bara mer av vår värld!

 

/Annika Strömberg 2009




Bunden vers (Rim) av •AW•
Läst 508 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-17 00:14



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härlig text och där man minst anar kan man mitt i sin vilsevandring hitta en riktig pärla.
2011-01-18

  mare VIP
Så bra !!
2011-01-17

    purplepea
en önskvärd flärd i en värld
begärd nämnvärd ofärd
tärd av djurvärldens svärd
2011-01-17

  Anna*
Riktigt härlig! Applåderar
2011-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Freedom´s just another word for nothing left to lose.

Mycket bra skrivet i Lokatten, katten.
2011-01-17

  lodjuret/seglare VIP
just sådär underfundigt underbar
man gärna vill finna en poets text
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•