Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det lättare för vuxna att städa för att det inte är stökigt i deras tankar?


oli staph it

trassligt
och
stökigt

hela jag är i oordning

ni vet hur man aldrig lyckas lägga rätt sladdar och sånt
och när man packar upp så
ligger headset och nätverkskablar och allt i en jävla oreda
och man försöker verkligen reda ut det men ger upp
och lägger det åt sidan ett tag

men det är lika trassligt nästa gång jag tar fram det

jag kan inte tänka klart en endaste jävla mening
innan jag avbryter mig själv, inte ivrigt som ett barn som ska berätta något
utan avbryter långsamt och störande och drygt som någon pretentiös snobb som ska rätta en om något ingen bryr sig om

jag vet inte om min puls ökar när jag tänker på dig
eller om jag tänker på dig när min puls ökar

hon rör till saker och ting för dig
som du gör för mig
som jag gör för dem
vi är som en jäkla grekisk tragedi

alltså
alla är vilsna när de är unga
har jag hört
men är det verkligen så
kommer jag så småningom bli stor och kunna säga
"det här är vad jag tycker och det här är vad jag känner."
vet man sådant när man blir stor?
jag önskar var stor.

ingen kan gå vilse i din lilla stad, sa du
jag går vilse i min lilla stad
och jag går vilse i min lilla kropp
hur jävla banalt det än låter
helt vilse i mina jävla tankar


trassligt som ini helvete.




Fri vers av hermitthefrog
Läst 343 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-17 20:39



Bookmark and Share


  somomlivet
grymma texter du skriver. Älskar dom!
2011-03-07

  Anna*
En text som alla tonårsföräldrar borde få hemskickat till sig för att förstå bättre. Grymt snyggt!
2011-01-19

  Den outtalade
wow, riktigt jävla bra :O Det där om sladdar var bara för sant, likaså det med att inte kunna klart och det med snobbar och att ingen bryr sig var så spot on!

ingen kan gå vilse i din lilla stad, sa du
jag går vilse i min lilla stad
och jag går vilse i min lilla kropp
hur jävla banalt det än låter
helt vilse i mina jävla tankar

jag har nog inte riktigt hämtat mig ännu. S-j-u-k-l-i-g-t BRA
2011-01-18

  Catharina Edin
Jag kan lova dig på hedersord: Det BLIR mindre stökigt i tankarna när man varit vuxen ett tag - det är jag ett levande exempel på.
Man lugnar liksom ner sig, kanske blir man rentav lite dummare, hahaha

Bra skrivet!
P.S. och sen när man får barn - det är då man finner livets mening och en kärlek större än universum! Sant!
2011-01-17

    ej medlem längre
Men vilken fantastisk text!
Wow,, lite tagen ärligt talat.
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog