Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små smulor



Lägger nu min själ


fri som fågeln


till allmän beskådan


liksom små


pickbara smulor




Fri vers av Ari Viklund
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-18 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund