Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre värme...




Vällustens väta

 

Vällustens väta

pärlar sakta ner

mellan mina bröst

 


mot magens medelpunkt

 

Utsöndrad lust

som doftar av oss

 

förtätad passion

kommen ur oss

 

Kom drick vår skål ur min navel!

 

 

 

/Annika Strömberg




Fri vers (Fri form) av •AW•
Läst 555 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-01-18 16:53



Bookmark and Share


    Bo Malte
vackert....
2014-11-07

    AA VIP
Vackert.
2013-05-18

    ej medlem längre
"Kom drick vår skål ur min navel!"

mmmmm...vilken härlig bild de orden ger mig

Behövde den här texten igen..dess sensuella glöd enastående..
2011-05-30

    ej medlem längre
Fullkomligt fantastisk! Vibrerande erotika av bästa sort. Hur har jag kunnat missa detta mästerverk? Får mig att vilja älska nu!!! Bokmärkes
2011-05-08

  LassO
Mmmmmmmmmmmmmmm
2011-02-18

  F.
Tycker det är bland det svåraste som finns att sätta ord på åtrå och vågor av sensualism, utan att det blir för hårt. Du lyckas helt fantastiskt, ser det framför mig. Texten följer precis rätt tonläge hela vägen. Bra jobb, främling. Befogade applåder!
2011-02-04

  LassO
inte bara vackert....
2011-01-30

  Järnkatten
Haute cuisine...
2011-01-30

  Njord
Ja den här kan läsas på flera sätt Men jag väljer att läsa den som den inre värmen. Och när jag gör det är den mycket vacker.
2011-01-26

  Fredrik Stillesjö
Starkt erotisk, men även poetisk vacker... Hälsar vännen Fredrik
2011-01-18

  Mr Lindemann VIP
Magnetist värnar dina rader in i om en blommig, varm och sensuell delight.


Med könsneutral erotisk ton, klär en utsöndrad lust ut i en navel

För arr sedan ta emot den skimrande, sansade magin av läkande lusta
2011-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag är hellre delaktig i själva framställningsprocessen än att komma in i bilden efteråt.
2011-01-18

  blaite
Gränslöst vackert
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•