Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan det inte bara hända något?

Djup ocean
bottenlös till och med
och där simmar jag
Stilla vatten. Aldrig
aldrig aldrig
kan något hända
Ett kraftigt simtag
krusar vattenytan
Fem sekunder av darrande vatten
som tårar
som,

då jag inser att han aldrig blir min
Vad synd
Vad synd att jag redan är hans




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-18 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta