Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mållös!


Ögonen ramlar ur

Öronen trillar av

Tappar hakan med tungan rätt ur mun

Flämtar tungt

Får inte fram ett endaste ord

Ken Cassel
20/1-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-20 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel