Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Jag vill tro att handlingar är större än ord.

Jag vill tro att handlingar är större än ord.
Så därför har jag svårt för att säga hur mycket du verkligen betyder för mig.
Men om jag verkligen måste säga det i ord, vill jag att du ska veta, att jag aldrig kommer att kunna eller vilja ersätta den plats du har i mitt hjärta.
Du tycker inte att du har gjort mycket för mig, men vet du vad?
Det du har gjort för mig är att lyssnat, stöttat, tjatat och alltid funnits till hands- det är allt en människa kan göra för en annan.
För hade inte du gjort något av det, om du bara hade ignorerat mig och mina känslor, hade jag nog inte kunnat skriva de här orden och meningarna som försöker förklara för dig, hur mycket du betyder för mig!




Fri vers (Fri form) av Jasmine_S
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-21 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S