Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgonrodnadens timma

I morgonrodnadens timma
bakom skogens taggtrådshorisont
bryter sakta
solljuset fram
och värmer
den ensamme
nattvandrarens blåa skor
medan isvattnets makt
minskar mer och mer.




Fri vers av Rubus VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-21 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP