Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårlängtan

kylan föder diamanter
gnistrar
snökristaller

skapar kyla

mörk är stjärnhimmel

månens ljus
reflekterar


hjärtat längtar
hjärtat väntar

på att kylan
ger sig av

och tar med sig diamanter

låter värmen stanna kvar

landa

med sin gröna rikedom




Fri vers av Dito VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 17:38



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Oh så bra! Du kan verkligen gestalta vinterkylans skönhet.
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP