Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Kärlekens vikt"






"I rymden finns inga känslor"




I rymden finns känslor
rymden är fylld av känslor
rymden är fylld av känslor


känslor är för tunga
att vara viktlösa
känslor är för stora
för stora för rymden

vad är vikten på kärlek
på sorg
glädje
längtan

rymden är fylld av känslor
rymden är fylld av kärlek
sorg
glädje
längtan
rymden är fylld av känslor...











Fri vers av Pilgrim
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 01:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Mäktigt skägg du fick till här på porträttet

Ja, i rymden finns inget - och därmed allt
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim