Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbla signaler

Förstår du inte hur ont det gör?
Var här, kom hit
men försvinn sen
För ytliga, snabba andetag
och mitt hår elektriskt mot din huvudkudde

Fuktiga ögon och en darrande underläpp
Tomma, långa nätter. Ekar
Jag undrar, önskar, tvekar
Hur vet jag?

Vet ens du?




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-24 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta