Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna lovsångsdikt är till min Gud, en hjälp i nöden väl beprövad. Den skrevs till en vän. Hoppas den blir till uppmuntran för någon.


Av tacksamhet är hjärtat fullt...

Av tacksamhet är hjärtat fyllt, för du min Gud har vänt ditt ansikte till mig.
Du gav mig liv, du gav mig kärlek och nåd.
Vad finns förutom det, liv, kärlek och gränslös nåd?

Mitt rop från den djupaste av dalar
nådde dig i himlens helga salar
Till min hjälp dina tjänare du sände
en stilla frist från mitt elände
Min Gud jag tackar dig för att du min nöd kände.

Jag vill nu tacka med skönaste ord,
Gud som min synd, min börda tog
På korset blev anklagarens plan omintetgjord
Kristus som evig segrare stog

Av tacksamhet är hjärtat fyllt, för du min Gud har vänt ditt ansikte till mig.
Du gav mig liv, du gav mig kärlek och nåd.
Intet finns förutom det, liv, kärlek och din gränslösa nåd!




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-25 12:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar och ljuvlig hyllning.
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion