Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
virtuell verklighet


sovande människor



vad behöver hända egentligen mer nu

för att mänskligheten och jag ska vakna

ur detta bedövade dvalaliknande tillstånd

för att vi åter en gång ska brinna

för att göra något stort


ingenting mindre duger än bygga

världens största pyramid

ett ultimat världens underverk


fastän den kan likväl denna gång

få vara virtuell

men den måste handla om

att rädda vår älskade Moder Jord


fastän det virtuella

måste utföras med våra bara händer

och det virtuella måste byggas

med verkliga stenar

och det virtuella

måste vara i kollossalformat








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-30 12:42



Bookmark and Share


  Ari Viklund
kroppen är ju materia
och själen är "virtuell"
den kärleken du visar
Moder Jord, är av din
själ. av den och av din
kropp är handling till.
2011-01-30

  Anna*
Mmmm ... Det virtuella vaggar in människan i en falsk trygghet.
2011-01-30

  Mr Lindemann VIP
Ja, att bygga drömmar om det kan ju vara en början på ett förverkligande
2011-01-30

  Ninananonia VIP
:) Ja ,kärlek och ljus!

Kärlek och ljus.
Ska fylla Moder Jord,
fylla vår galax,
fylla vårat ,
universum.
Vi är
ljus och kärlek.
Ljus och kärlek.
2011-01-30

  Elaine.S VIP
Jo, nog sover människan och frågan är om vi vågar vakna...
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund