Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig. Av kärlek.




Du är av ljus

 

Du fyller mig,

 

med din kraft

 

och din kraft,

 

är min kraft,

 

som jag,

 

 vill ge dig,

 

så du

 

 kan,

 

 uppfyllas,

 

av min kraft,

 

som är av ljus,

 

och som ju din kraft

 

 också är.

 

Av ljus.

 

Av kärlek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ari Viklund
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-30 14:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar !

Kärleken.
Ljuset.
Är vi.
Vi finns för varandra.
Alla på vår jord.

Jag är av ljus.
Jag är av kärlek.
Därför finns jag.
Därför finns du.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund