Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

 




Om jag är så tyst ...

 

betyder ej
att jag inte har något att tala om
Kanske
är det tvärt 
om 
I stormens öga
oberörd är det din sidenkjol
du vet ej
här ...
stormen lyfter tak
kanske är det därför 
i lågornas dans
söker jag 
iskalla hav



betyder det ej
att jag
inte har
något att
tala om


Det är kanske
 i lågornas dans
som jag söker efter
iskalla hav

 


Som en båge
är jag böjd älskling
och du är så rak

Oberörd är
även din sidenkjol som vattenfall
vid klippornas mjuka rand

Är det inte för att
du står still
i stormens öga
och  ej vet

 

här lyfter stormen

 

........................................................tak

 

 


دريا بايد بود
تا رود را پذيرفت
اما ناپاكي نپذيرفت

 

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 1093 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2011-02-02 17:10



Bookmark and Share


  Destino
Fin känsla i dikten....
2012-03-09

  Ninananonia VIP
Underbar!
2011-04-18

    ej medlem längre
urlakningshorisont
2011-04-10

  Ulf Lagerholm
Ett stycke njutbar läsning. Jag tycker om ditt visuella språk. Filmiskt och mycket vackert är det.

"Är det inte för att
du står still
i stormens öga
och ej vet"

Ljuvligt!
2011-02-27

  Janne
En underfundig
bra skriven dikt
med ett bra bildspråk
som jag gillar,väcker
tankar så bra
tack för läsning
2011-02-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Helt underbar.
En text som skapar mycket starka bilder. Bilder i mångfald.
Upplever dikten både skönsjungande sensuell och en beskrivning av två världar i samma rum i nuet.
Mycket mångfasetterad och spelandes på lyras många strängar i vacker rinnande melodi.
2011-02-07

    ej medlem längre
gillar från: "som en båge..." // bra bra
2011-02-03

  Sonja Sidorow Lapington
svävande känsla som lyfter mig
2011-02-03

  Lena Själsöga Keijser
elementarisk dans
är det vilket stiger fram i andning med din bild

så vackert
vara
bågens allskönhet tillsammans

du skriver källord
tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Eldsjäl
2011-02-02

  Aftonvännen
men jag tycker bättre om när du får något att tala om
och när det är mer än bara kanske
där under bågen
det tycker jag om
tills taket missar mig helt
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP