Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexgudinnan!

Som ur rök och damm kom hon fram som från ingenstans
världens vackraste kvinna
För med ljusa slingor i sitt mörka hår och med grön
gula ögon som en katt är hon också perfekt formad
ifrån topp till tå
Ja, så ni kan ju kanske själva tänka er, då ni själva
kanske kan förstå att hon är var mans sexiga fantasi
och dröm
Vilket hon givetvis vet om också
Jo, för hon är ju den där sexgudinnan som även har
en helt otroligt underbar röst som är helt silkeslen
och mjuk och god och som kan få vilken man
som helst att bara vilja luta sitt huvud mot hennes bröst

Som ur rök och damm kom hon fram som från ingenstans
världens vackraste kvinna
Och hon säger till sig själv
Inatt så ska jag bara ha det kul
Ja, jag ska driva alla karlar till vanvett med min sexighet
och vara riktigt ful
För de ska bara få titta men inte röra
Ja, jag ska rocka fett och dansa jättesexigt för dem alla
ända tills de blir alldeles röda i ansiktet av åtrå
Ja, de ska nog allt få se att jag kan få elden, att börja glöda
Och sen när de glöder så ska jag våldta varenda en av dem
Bara älska med dem alla ända tills de alla, nästan är helt döda
av utmattning

Som ur rök och damm kom hon fram som från ingenstans
Världens vackraste kvinna
Men hon kunde också försvinna bara genom att
knäppa med fingrarna
Knäpp!!!

Ken Cassel
27/2-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-02 17:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vilken härlig dröm Ken! :)
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel