Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir det inga mer dikter vet ni vad som hänt.


Jag fryser ihjäl utan din varma kropp mot min och du är inte ens medveten om det


14 grader inne
Sitter ihopkurad i
den bruna tjocktröjan
värmer händerna
på en kaffekopp
Gröna raggsockor
dinglar med
kalla ben
från köksbänken
försöker vara sådär modernt vacker
som i filmer
eller romantiskt utnötta böcker
där pärmarna fallit av
lönlöst

Det som stör mig allra mest
mer än att jag
mer eller mindre
fryser till döds
och tillråga på allt
är hungrig

- lösningen på mitt problem
Så långt bort
Kom Hit




Fri vers av Fenomena
Läst 563 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-06 00:01



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Så har man ju känt sig... Vackert beskrivet.
2011-02-06

  F.
Lägg till ett l i slutet av ditt användarnamn.
Så tycker jag om denna.
2011-02-06

  Peter Olausson VIP
må du få värme, på alla sätt! Du värmer i alla fall genom en dikt som är som ett litet novellstycke, som en scen ur en kortfilm. Bra, och visst skriver du mer (efter värmebehandling!).
2011-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Och ett par ribbstickade, givetvis...
2011-02-06

  Robin V
Vackert!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena