Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskin




Tänk om människan var en maskin
Utan sår att långsamt läka,
en robot utan sorg och nederlag
Det skulle inte finnas någon kärlek att sakna,
inga dumma beslut att fatta
En värld av logik och mönster -

Jag skulle kunna laga Dig,
om du var en maskin











Fri vers av mishu
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-07 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu