Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt


Kärlek

Vinter,Vår,Sommar och Höst jag kan höra din kärleksfullaröst.
När jag håller i din hand så känns det som jag går igenom en het brand.
När jag ser dig slår mitt hjärta fort, fotare än vad man kan trott.
När jag inte hör din kärleksfulla röst så vill jag bara söka efter din underbara tröst.




Fri vers av xalle97x
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-08 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xalle97x
xalle97x