Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ganska så kort dikt som ändå kan säga ganska så mycket :)


Svår Kärlek

Lyckan kommer och Lyckan den går!
Kärlek kan vara ganska så svår!
Men då kan man väl få fälla en liten tår!




Fri vers av xalle97x
Läst 1216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-08 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xalle97x
xalle97x