Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tolkningsföreträde önskas



glädjen

jag känner

när du går

och som faller fritt

tills dess

du vänder åter

tolkar vi så brutalt olika




Fri vers av Bo_67
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-08 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67